Інформація, зазначена Замовником в оголошенні про проведення відкритих торгів та тендерній документації не відповідає запланованій закупівлі

0
168

В ході моніторингу закупівлі UA-2023-12-07-020215-a аудитори встановили, що згідно з умовами тендерної документації та оголошення про проведення відкритих торгів Замовником встановлено строк поставки товарів (надання послуг, виконання робіт) – до 31.12.2024 року включно. Водночас відповідно до оприлюдненого в електронній системі закупівель річного плану закупівель Замовником заплановано закупівлю електричної енергії на 2023 рік. Враховуючи викладене, за результатами моніторингу встановлено, що інформація, зазначена Замовником в оголошенні про проведення відкритих торгів та тендерній документації не відповідає запланованій закупівлі, чим порушено вимоги частини першої статті 4 Закону та пункту 14 Особливостей. Аудитори зобов'язали замовник відмінити відкриті торги. 

Наприкінці року досить типова ситуація, яку ми також розбирали у статті "Яким чином зазначити рік здійснення закупівлі в річному плані для потреб наступного року під час закупівлі в попередньому році"

Доречі, зручно шукати актуальні висновки ДАСУ та рішення Органу оскарження щодо будь-якої ситуації на Clarity App

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard