Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення харчуванням учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти у 2024 році

0
35

На сайті Кабінету Міністрів України опубліковано постанову КМУ №1145 від 4 жовтня 2024 року Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення харчуванням учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти у 2024 році.

Кабінет Міністрів України постановляє:

  1. Відповідно до частини другої статті 97 Бюджетного кодексу України затвердити Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення харчуванням учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти у 2024 році, що додаються.
  2. Відповідно до статті 49 Закону України “Про Державний бюджет України на 2024 рік” здійснити розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення харчуванням учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти у 2024 році згідно з додатком.
  3. Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 “Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку” (Офіційний вісник України, 2021 р., № 30, ст. 1739, № 62, ст. 3925) зміни, що додаються.
  4. Міністерству фінансів забезпечити внесення до розпису державного бюджету змін, пов’язаних із розподілом обсягу субвенції, передбаченого пунктом 2 цієї постанови.
  5. Міністерству освіти і науки протягом одного місяця провести аналіз ефективності розподілу обсягу субвенції, передбаченого пунктом 2 цієї постанови, і подати відповідну інформацію Міністерству фінансів.
  6. Міністерству освіти і науки за результатами аналізу ефективності розподілу обсягу субвенції, передбаченого пунктом 2 цієї постанови, у разі потреби подати Кабінету Міністрів України пропозиції щодо здійснення перерозподілу обсягу субвенції з урахуванням оновленого контингенту учнів станом на 1 жовтня 2024 року.

Джерело: kmu.gov.ua

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard