АМКУ нагадує про наявність відкритого доступу до зведеного переліку суб’єктів природних монополій

0
121

ДО УВАГИ ЗАМОВНИКІВ ПРОЦЕДУР ЗАКУПІВЕЛЬ ТА ІНШИХ ЗАЦІКАВЛЕНИХ ОСІБ!

Відповідно до вимог Закону України «Про природні монополії» Антимонопольним комітетом України ведеться зведений перелік суб’єктів природних монополій. На вебпорталі Комітету наявний відкритий доступ до зведеного переліку суб’єктів природних монополій, який оновлюється один раз на місяць та міститься за посиланням.

Замовники процедур закупівель проводять закупівлі відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» з урахуванням особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 № 1178 (Особливості). З метою забезпечення можливості підтвердження відсутності конкуренції з технічних причин для застосування підпункту 5 пункту 13 Особливостей замовники процедур закупівель можуть вільно користуватися зведеним переліком суб’єктів природних монополій на вебпорталі Комітету за посиланням.

У зв’язку з введенням воєнного стану в Україні згідно з Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), затвердженим Законом України від 24.02.2022 № 2102-Х, з метою забезпечення безпеки відповідних суб’єктів господарювання, відкритий доступ до інформації, розміщеної в графі «Місце реєстрації суб’єкта природних монополій» Зведеного переліку, тимчасово обмежено.

Джерело: amcu.gov.ua

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard