Статті

Проєкт «Відкрий в собі експерта з публічних закупівель» від TNDR.

2
623

Відкрий в собі експерта це інтелектуальний проєкт від платформи TNDR. Проєкт для тих, хто відчуває внутрішній поклик ділитись своїми знаннями та досвідом, допомагати колегам вирішувати проблемні ситуації, відповідати на запитання, радити тощо. Якщо ви мріяли писати на професійну тематику - TNDR. допоможе розкрити внутріній потенціал та розвинути талант. Так, це важкий і довгий шлях, бо чим більше ви дізнаєтесь, тим більше питань у вас виникатиме, але коли ви впізнаєте себе в результатах своєї роботи, коли вам подякують за роз'яснення, світ наповниться новими фарбами. Найскладніше зробити перший крок - написати та випустити перші матеріали.

Мета проекту

Ваш шлях експерта розпочнеться з моменту подачі заявки на участь у проєкті. З перших кроків потрібно буде дивитись на звичні процеси з іншої точки зору, яка допоможе викристалізовувати проблемі ситуації та суперечливі питання в закупівлях.

Кожен гарантовано зможе розвинути навички формулювання проблематики, її подальшої структуризації, верифікації інформації та користування перевіреними джерелами, пошуку переконливих аргументів та правильної побудови обгрунтування. Звісно все це буде відбуватись в тісній коммунікації з TNDR. та набувати форми статей. А отже, ви зможете навчитись якісно та зрозуміло висловлювати свою думку у вигляді тексту.

Окім цього ви дізнаєтесь, як влаштована експертна спільнота зсередини та, як знайти і посісти в ній своє місце.

Що отримують учасники

Аби непорушно закріпити вашу віру в себе, в ваші можливості та виробити власний стиль, TNDR. на кожному етапі проєкту активно сприятиме розкриттю вашого таланту. Спочатку з'ясовуватимемо сильні та слабкі сторони кожного учасника проєкту, а потім, на основі аналізу вибудовуватимемо плани персонального розвитку. Вашими супутниками в проєкті стануть незгасаюче прагнення навчатись, працювати над собою, розвивати свої здібності і звісно підтримка від TNDR., завдякі якій ви:

  • навчитесь глибоко аналізувати закупівлі з різних ракурсів та помічати суперечності і неоднозначні моменти;
  • пропрацюєте навчики формулювання проблеми та її подальшої структуризації;
  • освоїте системний підхід до роботи із джерелами та навички перевірки інформації;
  • більше дізнаєтесь про порядок викладу матеріалу та підбір агрументації;
  • віднайдете свій власний стиль написання тексту;
  • отримуватимите професійні рекомендації від провідних експертів;
  • опублікуєте свої напрацювання на платформі TNDR.

Від вас потрібна лише наполегливість і терпіння, а результати не змусять на себе довго чекати. Фіналістам будуть запропоновані індивідуальні умови подальшої співпраці.

Умови участі

Щоб прийняти участь у проєкті потрібно мати досвід роботи у сфері публічних закупівель, знати закупівельні механізми, орієнтуватись в актуальному законодавстві та розуміти базові принципи права.

Звісно не вдасться обійтись без прагнення до саморозвитку, до розкриття свого внутрішнього потенціалу і щирого бажання допомагати людям. Бо експерт це завжди історія про підтримку певної частини суспільства, в нашому випадку ваших колег-закупівельників.

На самому проєкті вам знадобиться лише терпіння та наполегливість.

Етапи проєкту

Відкрий в собі експерта з публічних закупівель – це інтелектуальний проєкт від платформи TNDR. Проєкт складається із трьох етапів загальною тривалістю 6 місяців. Ви отримаєте можливість розкрити свій талан та відкрити в собі експерта з публічних закупівель. Ми допоможемо оцінити, відредагувати та опублікувати статті. А окрім цього надамо вам освітню, експертну підтримку та долучимо вас до спільноти однодумців.

І. Відбірковий тур. На цьому етапі вам потрібно буде проявити свою креативність та характер. Ви будете створювати свій перший матеріал на обрану тему та доводити його до фінального вигляду. В процесі підготовки статті ви зможете поглянути на закупівлю та свої професійні навчики з нової точки зору. Публікація матеріалу означатиме ваш перехід до другого туру.

ІІ. Другий тур. Ви вже написали один матеріал з комплексною тематикою. Тепер можна пропрацювати недоліки, які виявились на відбірковому етапі. Акцент зробимо на системному викладі своїх думок, проработці власного стилю написання та роботі з надійними джерелами. У результаті ще поповните список своїх матеріалів, а в кінці етапу підсумковий творчий проєкт.

ІІІ. Фінальний тур. Ви стикнетесь із новими випробуваннями. Більш складні та суперечливі теми. Потрібно буде детальніше заглиблюватись у проблематику, досліджувати практику, розбиратись у суперечливих позиціях та агрументовано виводити правильні висновки. Допомагатиме вам досвідчений наставник, і ви зробите перші кроки в доєднанні до експертної спільноти.

Звісно під час вашої участі в проєкті у нас буде постійна коммунікація, обговорення тощо. Після участі в проєкті у вас буде більше можливостей для розвитку у сфері закупівель. А фіналісти отримають пропозиції щодо співпраці.

Як доєднатись до проєкту

Якщо ви готові розкрити свій талант, долучайтесь до спеціального проекту від TNDR. - "Відкрий в собі експерта з публічних закупівель". Умови прості:

  1. Заповніть анкету нижче або за посиланням.
  2. Вкажіть в анкеті свої дані та професійні напрямки, в яких ви найкраще орієнтуєтесь.
  3. Запропонуйте тему для своєї першої статті.
  4. Далі ми зв'яжемось з вами щоб детальніше обсудити тему статті, деталізувати її та розповісти про наступний порядок взаємодії.

Перший матеріал, це значний виклик. Після її перевірки ми надамо рекомендації, які варто врахувати та довести статтю до остаточного варіанту із стрункою логікою, послідовним викладом та надійною інформацією. Необхідно буде запастись терпінням, наполеглево пропрацювати кожне запропоноване коригування та фіналізувати статтю до публікації.

Чиї матеріали будуть опубліковані за результатами відбіркового туру переходять на наступний етап проєкту. Не важливо скільки ви будете допрацьовувати ваші статті, головне бажання навчатись та рухатись до своєї мрії.

Але в будь-якому разі, навіть, якщо ви не пройдете відбір у другий тур, ви обов'язково отримайте безкоштовний доступ до TNDR. на 1 місяць.

пов'язані статті