Статті

Про агентство Консалт

1
595

Більше 10 років агентство Консалт здійснює свою діяльність у сфері закупівель і надає комплексну підтримку замовникам у проведенні закупівель на кожному етапі та здійснює повний супродів тендерів:

  • оприлюднюємо інформацію в Prozorro;
  • розробляємо технічне завдання та проєкт договору;
  • скаладаємо тендерну документацію;
  • перевіряємо учасників та визначаємо переможця;
  • укладаємо договір;
  • готуємо відповіді на запити та вимоги учасників;
  • захищаємо закупівлю під час моніторингів та оскарження;
  • надаємо відповіді правоохоронним органам;
  • формуємо проєкти усіх можливих протокольних рішень;
  • тощо.

Агентство Консалт готово включитись у ваші закупівлі на будь-якому етапі їх проведення та надасть повноцінний юридичний супровід. Фахівці агентства мають багаторічний практичний досвід з проведення публічних закупівель, як на стороні замовника, так і на стороні учасники. При цьому вони маєють глибоке розуміння вимог та процедур, пов'язаних з публічними закупівлями, а також з використанням системи Prozorro. Тож у Агентсва буде рішення для всіх ситуацій, з якими може стикнутись уповноважена особа.

Найважливіше, що Агентство Консалт бере на себе відповідальність за закупівлі, які провели для своїх клієнтів. Ви отримаєте своєчасно та успішно проведені закупівлі, які пройдуть будь-яку перевірку правоохоронних та контролюючих органів.

Ключове про Агентство

Найважливіше для нас - провести якісну закупівлю для кожного клієнта та максимально задовільнити всі індивідуальні запити. Ми завжди детально вивчаємо особливості вашої закупівельної потреби та пропонуємо найоптимальніше рішення щоб здійснити правомірну закупівлю саме того і як вам потрібно.

більше 10 років займаємось проведенням закупівель для замовників, будь-якої складності за всіма предметами закупівлі

з 2015 року ми провели 13400 процедур закупівель та стикнулись з усіма можливими ситуаціями, тому у нас є рішення для кожного

нам довірили свої закупівлі 1750 замовників і кожен з них отримав найкращий сервіс та найякісніші послуги

Наші послуги

Агентство Консалт супроводжує всі процедури закупівель. Ми можемо включитись на будь-якому етапі проведення закупівлі, провести закупівлю повноцінно від планування до звітування або запропонувати вам комплексний юридичний супровід ваших закупівель. Нижче деталі.

Організація відкритих торгів за Особливостями /ціна послуги - від 5 500 грн /

Від вас буде потрібно тільки що і скільки закупити, а ми повністю організовуємо вашу закупівлю. Забезпечимо все необхідне для правомірності на кожному етапі та захистимо закупівлю після її завершення

Комплексне юридичне обслуговування замовників /ціна послуги - від 4 400 грн/

Це дуже індивідуальна послуга та враховує всі нюанси вашого закупівельного процесу. Ми здіснюємо повний супровід вашої діяльності у сфері закупівель. Послуга надається помісячно

Допомога на окремих етапах закупівлі /ціна послуги - від 500 грн/

Якщо на окремому етапі закупівлі у вас виникли питання, ми готові включитись та допомогти вирішити будь-яку ситуацію: підготовати протоколи, перевірити документи, забезпечити захист тощо.

Якщо ви зацікавлені в організації для вас закупівель агентством Консалт та бажаєте обсудити деталі - ви можете зателефонувати в агентство: (096) 563-63-88, (0800) 30-30-31 або написати їм на електронну пошту konsaltua@ukr.net

Хто буде супроводжувати ваші закупівлі

Ваші закупівлі будуть супроводжувати провідні фахівці агентства Консалт. Кожен має багаторічний досвід у проведенні закупівель та взаємодії з контролюючими органами. Фахівці візьмуть на себе всі етапи процесу закупівлі - від підготовки документації та розміщення тендеру до оцінки пропозицій та укладання договору. Ви будете забезпечені професійним проведенням вашої процедури та можете бути впевнені, що ваші закупівлі організовані відповідно до норм та вимог чинного законодавства.

А ще ви можете напряму зателефонувати ідейним керівникам Агентства та обговорити найскладніші моменти щодо вашої закупівлі і вони запропонують рішення.

Олег Кушнір
☎ (096) 563-63-88

В'ячеслав Котляр
☎ (067) 198-58-54

Інна Млавець
☎ (067) 498-89-40

Команда агентства завжди готова надати персоналізовану підтримку, консультації та рішення, які відповідають вашим потребам.

Як ми працюємо

Все починається із вашого звернення. Тому з якою б ситуацією ви не стикнулись б, не зволікайте, ми обов'язково знайдемо рішення, а далі:

  1. детальний аналіз вашої ситуації та аудит попередніх дій;
  2. призначення відповідального фахівця за вашу закупівлю, який займатитеться нею;
  3. підготовка усіх необхідних документів;
  4. здійснення відповідних дій на кожному етапі закупівлі;
  5. супровід визначених етапів закупівлі;
  6. звітування щодо зробленої роботи.

На кожному етапі Агентство триматиме прямий зв'язок із вами. А у разі виникнення потреби буде організовано захист закупівлі перед контролюючими органами.

Як замовити супровід

Якщо ви зацікавлені в організації для вас закупівель агентством Консалт та бажаєте обсудити деталі - ви можете зателефонувати в агентство: (096) 563-63-88, (0800) 30-30-31, написати на електронну пошту konsaltua@ukr.net або переходьте на сайт агентства Консалт і там ви знайдете адреси офісів по всій Україні та більше інформації щодо діяльності агентства.

Переходьте на сайт агентства Консалт
супровід публічних закупівель для замовників, будь-якої складності за всіма предметами закупівлі
від
4 400₴
за комплексний супровід
#відкриті торги#воєнні закупівлі#договір про закупівлю#моніторинг закупівель#прямий договір#реклама на TNDR.#тендерна документація

пов'язані статті

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard