Внаслідок складання тендерної документації не у відповідності до вимог чинного законодавства, Замовником безпідставно відхилено тендерну пропозицію учасника чим порушено пп. 2 п.44 Особливостей

0
196

Замовник встановив вимогу у тендерній документації щодо надання в складі тендерної документації чинного дозволу на виконання робіт з підвищеної небезпеки щодо:- монтаж, демонтаж, та капітальний ремонт будинків, споруд, а також відновлення та зміцнення їх аварійних частин не відповідає вказаній законодавчій нормі та є порушенням ч.3 ст.22 Закону, а також порушує основні принципи здійснення публічних закупівель передбачених статтею 5 Закону.

Водночас, на підставі протокольного рішення уповноваженої особи від 02.11.2023 №149 пропозиція учасника ТОВ "О" , який є єдиним учасником процедури, була відхилена Замовником саме з причини відсутності в складі тендерної пропозиції чинного дозволу на виконання робіт з підвищеної небезпеки щодо:- монтаж, демонтаж, та капітальний ремонт будинків, споруд, а також відновлення та зміцнення їх аварійних частин. Таким чином, внаслідок складання ТД не у відповідності до вимог чинного законодавства, Замовником безпідставно відхилено тендерну пропозицію учасника ТОВ "О", чим порушено пп. 2 п.44 Особливостей.

Моніторинг закупівлі UA-M-2023-11-03-000017, оголошення UA-2023-10-12-015183-a.

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard