В якому форматі замовник повинен завантажувати тендерну документацію в електронну систему закупівель?

0
364

Замовник самостійно та безоплатно через авторизований електронний майданчик оприлюднює в електронній системі закупівель відповідно до Порядку розміщення інформації про публічні закупівлі, затвердженого наказом Мінекономіки від 11 червня 2020 р. № 1082, та Особливостей оголошення про проведення відкритих торгів та тендерну документацію не пізніше ніж за сім днів до кінцевого строку подання тендерних пропозицій (п.24 Особливостей).

Тендерну документацію слід формувати відповідно до вимог статті 22 Закону з урахуванням Особливостей. При цьому, проект договору є однією із обов'язкових відомостей, які повинна містити тендерна документація.

При цьому, Закон та Особливості не містять вимог щодо формату файлів тендерної документації (в тому числі проекту договору), тому замовники можуть обирати на власний розсуд як завантажувати необхідні документи — у  форматі “PDF” чи “Word”.

Разом з тим, просимо звернути увагу, що відповідно до пункту 54 Особливостей зміни до тендерної документації у машинозчитувальному форматі розміщуються в електронній системі закупівель протягом одного дня з дати прийняття рішення про їх внесення.

А відповідно до Порядку розміщення інформації про публічні закупівлі, затвердженого наказом Мінекономіки від 11 червня 2020 р. № 1082 договір про закупівлю, додатки до договору про закупівлю, зміни до договору про закупівлю розміщуються замовником в електронній системі закупівель у форматі PDF.

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard