Співпраця між Prozorro та YouControl

0
133

ДП "Прозорро" на офіційному сайті повідомило про підписання меморандуму про взаємодію і співпрацю з ТОВ «Ю-КОНТРОЛ».

За умовами Меморандуму представники “Прозорро” отримують доступ до сервісів інформаційно-аналітичної системи для комплаєнсу YouControl.  Система дозволяє сформувати актуальну інформацію про компанії і ФОП України на основі відкритих даних із понад 220 офіційних джерел.

Використання можливостей системи YouControl сприятиме підвищенню ефективності ДП «Прозорро» під час моніторингу та оцінки ризиків щодо потенційних та наявних контрагентів. А саме: перевірки контрагентів в санкційних списках, учасників процедури закупівлі та пов'язаних з ними осіб, аналіз судових справ та інформації про борги, фінансовий та ринковий стан контрагента тощо.

YouControl провело навчальний тренінг для працівників Служби із забезпечення дотримання антикорупційних норм та інших структурних підрозділів ДП «Прозорро» щодо особливостей використання інформаційно-аналітичних ресурсів YouControl для збільшення ефективності комплаєнсу та належної реалізації антикорупційних заходів “Прозорро”.

Співпраця в межах Меморандуму передбачає спільні зусилля для розвитку громадянського суспільства, забезпечення прозорості ведення бізнесу в Україні, сприяння підвищенню ефективності функціонування правової галузі і сфери інформаційних технологій.

Джерело: prozorro.gov.ua

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard