Мінфін оприлюднив проєкт наказу про внесення змін до порядку відкриття та закриття рахунків в Казначействі

0
134

Міністерство фінансів України відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» повідомляє про оприлюднення проєкту наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України» (далі – проєкт наказу). Із проєктом наказу можна ознайомитися на офіційному вебсайті Міністерства фінансів України за адресою: www.mof.gov.ua у рубриці «Законодавство / Проекти нормативно-правових актів / Проекти нормативно-правових актів у 2023 р.», або за цим посиланням.

Проєкт наказу розроблено відповідно до Бюджетного кодексу України, Положення про Міністерство фінансів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2014 № 375, та з метою удосконалення Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України.

Положення проєкту наказу спрямовані на гармонізацію та оптимізацію процесів та переліку документів, що застосовуються під час відкриття / закриття рахунків клієнтів в органах Казначейства та їх подальшого розрахунково-касового обслуговування, у тому числі дистанційного,  посилення відповідальності клієнтів та їх посадових осіб за інформаційну безпеку під час підключення та використання системи дистанційного обслуговування «Клієнт казначейства – Казначейство». Зауваження та пропозиції до проєкту наказу надавати протягом 10 робочих днів з дня оприлюднення на офіційному вебсайті Мінфіну у письмовій та/або електронній формі за такими адресами: Міністерство фінансів України, вул. Грушевського, 12/2, м. Київ, 01008,
e-mail: homenko_al@minfin.gov.ua

Джерело: mof.gov.ua

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard