Практика моніторингу при закупівлях харчування
Одним із найперших та найбільш важливих етапів проведення кожної закупівлі є визначення предмета закупівлі та складення тендерної документації. Дане твердження також стосується закупівлі продуктів харчування / послуг з харчування.
Зокрема, визначаючи предмет закупівлі та складаючи тендерну документацію при закупівлі продуктів харчування / послуг з харчування замовникам слід враховувати норми нормативно-правових актів, які регулюють проведення закупівель та спеціального законодавства щодо продуктів харчування / послуг з харчування, щоб провести такі закупівлі вчасно та без порушень.
Тому сьогодні пропонуємо до огляду практику моніторингу закупівель продуктів харчування / послуг з харчування. Зокрема, які порушення допускають замовники при визначенні предмета закупівлі та формуванні тендерної документації.
пов'язані статті
08 груд.
Практика ДАСУ щодо моніторингу «прямих» договорів про закупівлю, укладених з певним виключним суб’єктом господарювання05 груд.
Алгоритм закупівлі природного газу на 2024 рік04 груд.
Чи зобов’язаний замовник зазначати інформацію про найбільш детальний код ДК номенклатурної позиції під час закупівлі послуг з поточного ремонту?04 груд.
Особливості закупівлі теплопостачання на 2024 рік: як визначити обсяги та очікувану вартість01 груд.
На закупівлю природного газу вийшли учасники: що робити?