Статті

Практика моніторингу при закупівлях харчування

1
400

Одним із найперших та найбільш важливих етапів проведення кожної закупівлі є визначення предмета закупівлі та складення тендерної документації. Дане твердження також стосується закупівлі продуктів харчування / послуг з харчування.

Зокрема, визначаючи предмет закупівлі та складаючи тендерну документацію при закупівлі продуктів харчування / послуг з харчування замовникам слід враховувати норми нормативно-правових актів, які регулюють проведення закупівель та спеціального законодавства щодо продуктів харчування / послуг з харчування, щоб провести такі закупівлі вчасно та без порушень.

Тому сьогодні пропонуємо до огляду практику моніторингу закупівель продуктів харчування / послуг з харчування. Зокрема, які порушення допускають замовники при визначенні предмета закупівлі та формуванні тендерної документації.

пов'язані статті