В який термін необхідно підписати договір про закупівлю при ВТ та оприлюднити його?

0
168

Згідно з абзацом 3,4 пункту 49 Особливостей з метою забезпечення права на оскарження рішень замовника до органу оскарження договір про закупівлю не може бути укладено раніше ніж через п’ять днів з дати оприлюднення в електронній системі закупівель повідомлення про намір укласти договір про закупівлю.

Замовник укладає договір про закупівлю з учасником, який визнаний переможцем процедури закупівлі, протягом строку дії його пропозиції, не пізніше ніж через 15 днів з дати прийняття рішення про намір укласти договір про закупівлю відповідно до вимог тендерної документації та тендерної пропозиції переможця процедури закупівлі. У випадку обґрунтованої необхідності строк для укладення договору може бути продовжений до 60 днів. У разі подання скарги до органу оскарження після оприлюднення в електронній системі закупівель повідомлення про намір укласти договір про закупівлю перебіг строку для укладення договору про закупівлю зупиняється.

Згідно вище викладеного необхідно укласти договір не раніше ніж через п’ять днів з дати оприлюднення в електронній системі закупівель повідомлення про намір укласти договір про закупівлю та в свою чергу не пізніше ніж через 15 днів з дати прийняття рішення про намір укласти договір. У Вас є часові рамки в які необхідно вкластися. У випадку обгрунтованої необхідності строк для укладення договору може бути продовжений до 60 днів.

Окрім цього варто зазначити, що перебіг строку для укладення догвору про закупівлю зупиняється, у разі подання скарги, після її оприлюднення в електронній системі закупівель та на час розгляду такої скарги. А продовжується з дня наступного за днем прийняття рішенням Органом оскарження за результатами розгляду скарги або рішення про припинення розгляду скарги або рішення про залишення скарги без розгляду.

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard