Щодо гарантійного терміну зберігання — не менше 12 місяців від дати отримання кінцевим споживачем

1
244

Рішення колегії № 17333-р/пк-пз від 30.10.2023, оголошення UA-2023-09-21-010852-a.

Короткий витяг з рішення колегії: Документацією передбачено, зокрема, гарантійний термін зберігання - не менше 12 міс. від дати отримання кінцевим споживачем.

Разом з тим, у наведеному вище сертифікаті "якості пакетів поліетиленових" б/д № 922 відсутня інформація про гарантійний термін зберігання - не менше 12 місяців саме від дати отримання кінцевим споживачем.

Враховуючи викладене, Пропозиція Переможця не відповідає умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації. Відповідно до пункту 44 Особливостей замовник відхиляє тендерну пропозицію із зазначенням аргументації в електронній системі закупівель.

Коментар: замовником встановлена чітка вимога у тендерній документації щодо гарантійного терміну зберігання товару, що є предметом закупівлі, а тому під час кваліфікації учасника та розгляду документів, які надаються у складі тендерної пропозиції учасника (переможця) замовнику потрібно бути більш пильнимта перевіряти документи/інформацію на предмет відповідності тим вимогам, які ж і сам встановив у змісті тендерної документації.

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard