Надання документа на право власності, договору оренди чи іншого документа, який підтверджує використання офісу в межах Б_ ОТГ Ч_ області. У випадку оренди приміщення, термін дії договору якої менший за термін надання послуг, що є предметом закупівлі – надати гарантійний лист у довільній формі про обов’язок забезпечення наявності власного офісу в межах Б_ ОТГ Ч_ області до 31.12.2024

0
175

Витяг з рішення: Відповідно до пункту 1 розділу 3 Документації Пропозиція подається в електронному вигляді через електронну систему закупівель шляхом заповнення електронних форм з окремими полями, де зазначається інформація про загальну вартість Пропозиції, інші критерії оцінки (у разі їх встановлення Замовником), шляхом завантаження необхідних документів через електронну систему закупівель, що підтверджують відповідність вимогам, визначеним Замовником, зокрема, інформацією, що підтверджує відповідність учасника кваліфікаційним (кваліфікаційному) критеріям – згідно з додатком 2 Документації та іншою інформацією та документами, відповідно до вимог цієї Документації та додатків до неї.

Відповідно до пункту 6 розділу 3 Документації учасники Процедури закупівлі повинні надати у складі Пропозицій документи, які підтверджують відповідність Пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим Замовником у додатку 3 Документації.

Пропозиція, що не відповідає технічним вимогам, викладеним у додатку 3, буде відхилена як така, що не відповідає вимогам Документації.

Додаток 3 Документації містить інформацію про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі (Лот 1).

Відповідно до пункту 3.4 додатку 4 Документації вимоги до учасника:

Учасник повинен відповідати кваліфікаційним критеріям, зокрема:

- Наявність власного офісу в межах Б_ ОТГ Ч_ області.

Інформацію підтвердити копією документа на право власності, договору оренди чи іншого документа, який підтверджує використання офісу. У випадку оренди приміщення, термін дії договору якої менший за термін надання послуг, що є предметом закупівлі – надати гарантійний лист у довільній формі про обов'язок забезпечення наявності власного офісу в межах Б_ ОТГ Ч_ області до 31.12.2024.

Замовник не обґрунтував необхідність встановлення у Документації наведеної вище вимоги Документації у вказаній редакції.

За таких умов, взяти участь у Процедурі закупівлі зможуть лише ті суб'єкти господарювання, які мають власний офіс саме в межах Б_ ОТГ Ч_ області, що є дискримінаційним по відношенню до інших суб'єктів господарювання, у тому числі, Скаржника.

Детальніше в рішенні колегії АМКУ від 09.01.2024 № 514, оголошення UA-2023-12-23-000839-a.

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard