🕒 Графік навчань на поточний тиждень, 13-17 травня 2024 року

0
122

На цьому тижні, 15 травня, аналізуватимемо порядок проведення закупівель лікарських засобів та детально розбиратимемось із специфікою, яку потрібно при цьому враховувати. Відповідатимемо на найбільш проблемні та актуальні питання, з якими стикаються закупівельники при закупівлях за цим предметом: як відрізнити «лікарський засіб» від «медичного виробу», якщо дані товари відносяться до групи за кодом ДК 021:2015 - 33600000-6 – Фармацевтична продукція за Єдиним закупівельним словником? як законодавчо правильно визначити очікувану вартість та назву предмета закупівлі? коли поділ предмета закупівлі лікарських препаратів не буде порушенням та які специфічні вимоги варто прописати при здійсненні закупівлі фармацевтичної продукції? на які нюанси потрібно звернути увагу, в зв’язку із внесенням останніх змін до Особливостей, і як провести кожну з можливих видів закупівлі без порушень?

Реєстрація на навчання на тему "Особливості закупівель лікарських засобів у 2024 році" вже відкрита.

Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на навчання, перейшовши на нього і в день проведення вебінару надійде посилання з доступом до нього.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого: консультацій, професійнійних статтей з аналітикою та рекомендаціями, актуальних прикладів документів, відеоуроків, онлайн-книг та корисних інструментів. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Після навчання на платформі буде його запис. Тож, навіть, якщо не вийде долучитись до онлайну, можна буде дізнатись про все, що було на зустрічі, майже одразу після неї.

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard