⏰ О 14:00 почнеться зустріч щодо визначення очікуваної вартості

0
125

Сьогодні, 8 травня, о 14:00 розпочнеться онлайн-зустріч на тему "Як правильно визначити очікувану вартість предмета закупівлі та що має врахувати закупівельник". Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на навчання, перейшовши на нього і у відповідь надійде посилання, щоб долучитись до вебінару.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Коротко, про що говоритимемо: Визначення очікуваної вартості є важливим етапом організації будь-якої закупівлі. Адже її заниження може призвести до відсутності учасників та даремного витрачання часу, а завищення - до збитків. Окрім цього неврахування певних нормативно-правових актів взагалі може тягнути за собою порушення законодавства та подальшу відмову у реєстрації бюджетних коштів. Тож в який спосіб замовники мають визначати очікувану вартість; які інструменти можуть допомогти закупівельнику у цьому питанні; які нормативно-правові акти потрібно враховувати при визначенні очікуваної вартості; хто та в яких випадках може зацікавитися порядком визначення очікуваної вартості та інші особливості ми проаналізуємо на даному онлайн-навчанні.

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard