⏰ О 12:00 почнеться зустріч щодо додаткової потреби в закупівлях

0
220

Сьогодні, 9 липня, о 12:00 розпочнеться онлайн-зустріч на тему "Як правильно визначити додаткову потребу та провести таку закупівлю". Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на навчання, перейшовши на нього і у відповідь надійде посилання, щоб долучитись до вебінару.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Коротко, про що говоритимемо: На закупівельному шляху кожного закупівельника виникають ситуації, коли виникає додаткова потреба у закупівлі товарів, робіт та послуг, яку він не зміг передбачити при плануванні на початку року. Для того, щоб без порушень здійснити таку закупівлю закупівельник  повинен: правильно визначати додаткову потребу з дотриманням усіх умов визначених нормами законодавства; знати які документи слід підготувати при здійсненні такої закупівлі; визначити вид закупівлі для «додаткової потреби». Як показує практика закупівельники потребують додаткової допомоги при виконанні вищевказаних дій, тому у цьому відеоуроці детально проаналізумо всі важливі моменти, які стосуються здійснення закупівлі «додаткової потреби».

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard