Статті

Напередодні дня закоханих

4
265

«Стільки років кохаю, а закохуюсь в тебе щодня» - Ліна Костенко. Саме такі слова ми хочемо постійно чути від наших коханих та розуміти, що кохання непідвладне часу. У його солодкий полон потрапляють люди, незалежно від віку, статусу чи кольору шкіри. Кохання неймовірно могутнє, може підносити, наче на крилах та мотивувати до найвеличніших вчинків, про може змусити і нестерпно страждати.

Гармонія в стосунках з коханою людиною – це можливість побудувати міцний і щасливий союз, варто лише притримуватися кількох порад для початку, ну і звісно бажання обох.

Зараз невпинно наближається 14 лютого і до дня закоханих є кілька нескладних варіантів аби приємно здивувати свою половинку. День святого Валентина, для багатьох - чудова нагода виявити свої почуття одне до одного та нагади коханій людині про щастя бути разом, що ніколи не стане зайвим. А виявити їх можна абсолютно по-різному, навіть найпростішими способами:

  • Поспілкуватись. Люди перебуваючи в гармонійних стосунках, намагаються багато розмовляти, знаходити спільні рішення навіть в суперечках.
  • Підтримати. Це досить важливий аспект в довготривалих стосунках, як підтвердження небайдужості і прояв любові. Адже так приємно, коли близька тобі людина, пишається твоїми досягненнями, підтримує тебе, або просто цікавиться як минув день.
  • Поділитись емоціями. Пари, які щодня позитивно взаємодіють і дарують один одному такі емоції мають більше успіху в стосунках. Знайти цей позитив дуже просто, удвох подивитися фільм, влаштувати вечір настільних ігор, запросити друзів, переглянути фотографії. Можна влаштувати приготування спільних страв вихідного дня, що дуже потішить вашу половинку. Головне щось робити разом, залишаючи приємний спогад, спільне переживання.

Історії кохання

Кохання це праця двох людей без вихідних і відпочинку. А запорукою довгого щасливого спільного життя є відданість кожного цій праці. Нижче кілька життєвих історій світових знаменитостей, які доводять, що кохання існує не лише в книжках і кіно.

Перша відома пара, яка чіпає за душу кожного, і не лише в британській історії, це Королева Єлизавета ІІ та принц Філіп. Вони прожили у шлюбі понад 70 років. Життя королеви і її сім’ї завжди були в центрі пильної уваги громадськості, що досить ускладнювало роль для обох. У досить молодому віці, Єлізавета ІІ мусила очолити трон. Вона мала приймати важливі рішення для своєї країни, а він бути сильним характером аби допомагати своїй дружині в її монаршій ролі. Різні складні часи переживав їх шлюб, сумнівні клуби в яких замічали Філіпа, чутки щодо зрад тощо. Але як справжня королева, а в першу чергу жінка, вона зуміла витримати всі випробування і гідно залишитися його маленькою і коханою Лілібет на все життя.

«Вона щоразу приголомшує мене!» - зізнався Стінг. Наступна пара, відомий музикант Стінг і його дружина Труд Стайлер. Вони одружені вже більше 30 років і мають 4 дітей. До речі, до того як оформити свої стосунки, вони прожили разом 10 років. Якось Труді зізналась одному виданню: «Він постійно розвивається і завжди дивує мене. Я буду надихати і підтримувати його. Відчуваю, що наш роман продовжується».

Кожна міцна сім'я має свій рецепт щастя і це лише кілька історій, але якщо придивитися краще, то схожі історії можна побачити між своїми знайомими, або знайомими знайомих. Тож, створити казку, це реально, лише трішки зусиль, мудрості, терпіння, всі ці якості є у кожного їм потрібно лише приділити увагу. Кохання здатне рухати гори, кохання розфарбує життя в яскраві тони. Даруйте своє кохання. Закохуйтесь й будьте коханими!

Створюємо приємний настрій

Аби здивувати свою половинку, не обов’язково витрачати багато коштів. Зранку підняти святковий настрій, всього кількома додатковими рухами – приготувати їстівну Валентинку, головне робити це від щирого серця. Отже, кілька ідей, а раптом згодиться:

  1. Яєшня з сосискою у формі серця. Для цієї страви вам знадобиться: сосиска (бажано довга), зубачистка або дерев’яна шпажка, куряче яйце, перець, сіль, зелень за смаком. Приготування: беремо сосиску і розрізаємо вздовж навпіл, обов’язково не дорізаючи до кінця. Потрібно вивернути дві частини сосиски та з’єднати кінці зубочисткою так, щоб утворити серце. Утворене серце необхідно обсмажити на пательні з одного боку. Перегорнути на інший бік і обережно всередину серця розбити яйце. Посолити і поперчити за смаком. Залишити на пательні до готовності.
  2. Салат у формі серця. Тут все набагато простіше. Приготуйте улюблений салат, а подачу виконайте у формі серця, на біленьку тарілку. До речі, майже у будь-якому магазині можна знайти формочку у вигляді серця.
  3. Канапки. Троянди з червоної слабосоленої риби, вершкового сиру, білого хлібу та зелені. З кусочку білого хлібу вирізаємо формою серце. Змащуємо наше серце вершковим сиром. Аби наша композиція мала успіх, шматочок слабосоленої рибки загортаємо в форму розочки, закріплюємо зубочисткою і розміщуємо зверху на конструкції. З  копченим лососем і авокадо. Підготуйте хліб у формі серця. Авокадо наріжте маленькими квадратиками і збризкайте лимонним соком. Рибку також потрібно порізати дрібними квадратиками. Збираємо канапку, намазуємо одну сторону хлібчика вершковим сиром, викладаємо зверху лосось і авокадо.

Спробуйте приготувати один із цих романтичних образів, або вигадайте щось інше. В будь-якому разі вдасться створити атмосферу романтики та відповідні емоції.

Романтичний кіносеанс

А у вечері можна удвох насолодитися переглядом легкого фільму. Приємна атмосфера романтичного кіносеансу з коханою людиною і келихом стане досить позитивним закінченням насиченого дня. Нижче декілька фільмів про любов, від чорно-білої класики до сучасного жанру:

  • "Леді Гамільтон 1941". В головній ролі Вів’єн Лі, актриса, яка знімалась в відомій картині “Віднесені вітром” і багато інших. Сюжет фільму, це неймовірне кохання молодих людей, підтримка і віра.
  • "Щоденник пам’яті". Кохання, яке витримало всі перешкоди, двох закоханих людей.
  • "Вік Аделайн". Трішки фантастична історія, однієї дівчини, яка вимушено змінює місце проживання. Але і тут все змінюється, коли на шляху її життя з’явиться він.
  • "Фокус". Досвідчений шахрай бере під своє крило аматорку злодійку. Ну і як же без почуттів…
  • "Найдовша подорож". Дві пари, два життя в різні часи і романтична історія. І складний вибір, почуття або кар'єра. Що ж переможе?
  • "Принцеса Монако". Вийти заміж за принца. Чи відповідає воно таким омріяним сподіванням? Як кохання допоможе змінити хід історії політичних негараздів між  двома державами. Сюжет фільму заснований на реальних подіях.
#привітання

пов'язані статті

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard