Затверджено методичні рекомендації щодо особливостей закупівель у сфері енергетики під час воєнного стану

1
360

З метою розроблення єдиного підходу до організації публічних закупівель електричної енергії, підготовки тендерної документації та проекту договору про закупівлю постачання електричної енергії споживачу, Міністерство економіки України видало Наказ № 11712 від 7 травня 2024 року Про затвердження Методичних рекомендацій щодо особливостей здійснення публічних закупівель у сфері електроенергетики на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування.

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити Методичні рекомендації щодо особливостей здійснення публічних закупівель у сфері електроенергетики на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, що додаються.
  2. Департаменту сфери публічних закупівель та конкурентної політики забезпечити розміщення Методичних рекомендацій, затверджених цим наказом, на офіційному веб-сайті Міністерства економіки України.
  3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра економіки України згідно з розподілом обов’язків.

Текст Наказу та додаткові матеріали за посиланням.

Джерело: me.gov.ua

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard