Вимога тендерної документації під час закупівлі страхових послуг щодо наявності Учасника саме на території м. Чернівці приміщення головного офісу та/або відділення страхової компанії, із зазначенням найменування, кількості та правової підстави володіння/користування, що є дискримінаційним по відношенню до інших суб’єктів

0
203

Витяг із рішення: Відповідно до пункту 5 розділу 3 Документації Замовник установлює один або декілька кваліфікаційних критеріїв відповідно до статті 16 Закону. Визначені Замовником згідно з цією статтею кваліфікаційні критерії та перелік документів, що підтверджують інформацію учасників про відповідність їх таким критеріям, зазначені в Додатку 2 до цієї тендерної документації.

У разі участі об'єднання учасників, підтвердження відповідності кваліфікаційним критеріям здійснюється з урахуванням узагальнених об'єднаних показників кожного учасника такого об'єднання на підставі наданої об'єднанням інформації.

Додаток 2 містить перелік документів та інформації для підтвердження відповідності УЧАСНИКА кваліфікаційним критеріям, визначеним у статті 16 Закону “Про публічні закупівлі”:

1. Наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій:

1.1. Довідка в довільній формі про наявність обладнання та матеріально-технічної бази, обов'язково зазначити інформацію про наявність у Учасника на території м. Чернівці приміщення головного офісу та/або відділення страхової компанії, із зазначенням найменування, кількості та правової підстави володіння / користування.

1.2. Надати у складі пропозиції підтверджуючі документи.

Замовник не довів необхідність встановлення наведеної вище умови Документації.

За таких умов, взяти участь у Процедурі закупівлі зможуть лише ті суб'єкти господарювання, які зможуть надати довідку в довільній формі про наявність обладнання та матеріально-технічної бази, обов'язково зазначити інформацію про наявність в Учасника саме на території м. Чернівці приміщення головного офісу та/або відділення страхової компанії, із зазначенням найменування, кількості та правової підстави володіння/користування, що є дискримінаційним по відношенню до інших суб'єктів господарювання, у тому числі Скаржника.

Доречі, зручно шукати актуальні висновки ДАСУ та рішення Органу оскарження щодо будь-якої ситуації на Clarity App

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard