На вимогу “24 год” учасник завантажує не виправлені, а нові документи: чи усунуто невідповідності?

0
117

Витяг із рішення Органу оскарження №11235 -р/пк-пз від 27.06.2024: Скаржник зазначає, що  Замовником було опубліковано в електронній системі закупівель вимогу про виправлення невідповідностей пропозиції Переможця, де Замовником була вказана наступна вимога: Перелік інформації та/або документів, які повинен подати учасник для усунення виявлених невідповідностей: надати первинні документи по кожному договору, зазначеному у довідці про наявність досвіду виконання аналогічного договору, що підтверджують їх повне виконання та скановані оригінали позитивного листа-відгука до кожного аналогічного договору. 

Проте, всупереч даній вимозі Переможцем у складі Пропозиції на етапі усунення невідповідностей не надано первинні документи по кожному договору, зазначеному у довідці про наявність досвіду виконання аналогічного договору, що підтверджують їх повне виконання та скановані оригінали позитивного листа-відгука до кожного аналогічного договору, а саме по Договору №70 від 22.02.2023 та Договору №208 від 02.08.2023 зазначених у Довідці про досвід виконання аналогічного договору (договорів).

Доречі, зручно шукати актуальні висновки ДАСУ та рішення Органу оскарження щодо будь-якої ситуації на Clarity App

У ході розгляду зазначеного питання встановлено наступне. У складі Пропозиції Переможця відсутні первинні документи по кожному договору, зазначеному у довідці, що підтверджують їх повне виконання та скановані оригінали позитивних листів-відгуків до кожного аналогічного договору. Враховуючи викладене, наявні невідповідності в документах Пропозиції зазначеного учасника, визначених пунктом 43 Особливостей.

Замовник оприлюднив повідомлення з вимогою про усунення невідповідностей. Переможцем на вимогу про усунення невідповідностей надано нову довідку про досвід виконання аналогічного договору(договорів), в якій відсутня інформація про договір купівлі-продажу від 22.02.2023 №70 та договір від 02.08.2023 №208. Враховуючи наведене, зокрема, надані Переможцем на вимогу про усунення невідповідностей вищезазначені документи, Переможець усунув невідповідності в документах, визначених пунктом 43 Особливостей, у зв'язку з чим відсутні підстави для задоволення Скарги в цій частині.

Детально із рішенням Органу оскарження можна ознайомитися у закупівлі UA-2024-02-13-007574-a

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard