Договір про надання послуги по перевезенню твердих побутових відходів, великогабаритних відходів та вторинної сировини не є договором, що підтверджує залучення автотранспорту для надання послуги

0
232

Витяг з рішення: Відповідно до пункту 3.1 розділу 3 Документації Пропозиція подається Учасником в електронній формі через електронну систему закупівель шляхом заповнення електронних форм з окремими полями, у яких зазначається інформація про ціну, інші критерії оцінки (у разі їх встановлення Замовником), інформація від Учасника процедури закупівлі про його відповідність кваліфікаційним (кваліфікаційному) критеріям (у разі їх (його) встановлення, наявність/відсутність підстав, установлених у пункті 47 Особливостей і в тендерній документації, та шляхом завантаження необхідних документів, що вимагаються Замовником у тендерній документації, а саме:

3.1.2.1. Інформації, що підтверджує відповідність Учасника кваліфікаційним (кваліфікаційному) критеріям – згідно з Додатком 1 (Кваліфікаційні критерії до Учасника відповідно до ст. 16 Закону та інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим критеріям) до цієї тендерної документації.

Відповідно до пункту 4.5 розділу 3 Документації:

4.5.1. Замовник установлює один або декілька кваліфікаційних критеріїв відповідно до статті 16 Закону. Визначені Замовником згідно з цією статтею кваліфікаційні критерії та перелік документів, що підтверджують інформацію Учасника/ів про відповідність їх таким критеріям, зазначені в Додатку 1 до цієї тендерної документації.

4.5.2. Спосіб підтвердження відповідності Учасника критеріям і вимогам згідно із законодавством наведено в Додатку 2 до цієї тендерної документації.

Додаток 1 Документації містить інформацію та документи, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям.

1. Наявність обладнання та матеріально-технічної бази

1.1. Інформаційна довідка (в довільній формі) про наявність в учасника відповідного обладнання та матеріально-технічної бази для надання послуги.

1.4. Копії договорів оренди автотранспорту, користування, лізингу тощо, у разі їх залучення, який буде використаний для надання послуги.

1.11. Якщо учасник буде залучати субпідрядну організацію / співвиконавця, надати інформаційну довідку (в довільній формі) про залучення таких організацій / співвиконавців та копії договорів, що підтверджують взаємовідносини між учасником та субпідрядником/ співвиконавцем.

У складі Пропозиції Переможця містяться, зокрема:

- довідка про наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій від 15.12.2023 № 01/15122023 (Довідка МТБ.pdf), в якій зазначено, зокрема:

Автомобіль SCANIA (державний номер № КА8403КО) Стан - справний Спеціальний вантажний сміттєвоз Наявні пристрої автоматизованого геоінформаційного контролю та супроводу перевезення відходів. Вантажопідйомність - 12,5 т

Користування, Договір надання послуг № 01/09/23 від 01.09.2023 р., у власності ТОВ "АТП-0810" 4 Автомобіль SCANIA (державний номер № КА8705НН) Стан - справний Спеціальний вантажний сміттєвоз Наявні пристрої автоматизованого геоінформаційного контролю та супроводу перевезення відходів. Вантажопідйомність - 12,5 т…………..

Документація не містила вичерпного переліку договорів для підтвердження залучення автотранспорту, який буде використаний для надання послуги.

Скаржник не довів та документально не підтвердив, що ТОВ "ЕКО-ГРІНКО" залучає субпідрядника/співвиконавця до виконання робіт чи послуг.

Слід зазначити, що вищезазначений договір не підтверджує залучення автотранспорту, який буде використаний для надання послуги, який саме зазначений Переможцем у довідці про наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій від 15.12.2023 № 01/15122023.

Враховуючи наведене, у складі Пропозиції Переможця відсутні договори для підтвердження залучення автотранспорту, який буде використаний для надання послуги.

Враховуючи викладене, наявні невідповідності в документах Пропозиції зазначеного учасника, визначених пунктом 43 Особливостей.

Детальніше у Рішенні колегії АМКУ від 09.01.2024 № 475,оголошення UA-2023-12-07-017514-a.

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard