🕒 Графік навчань на поточний тиждень, 29 квітня — 3 травня 2024 року

0
86

На цьому тижні відбудеться два онлайн-навчання.

30 квітня, розглядатимемо особливості здійснення закупівлі будівельних матеріалів, від визначення предмета закупівлі та очікуваної вартості до укладення договору про закупівлю, для різних варіантів дій: і при здійсненні такої закупівлі для самостійного ремонту, і для подальшої закупівлі поточного ремонту або робіт у сторонніх організацій.

2 травня, аналізуватимемо особливості надання 24 годин на виправлення на відповідності. Для цього детально розбиратимемо як нормативно-правову базу, що регулює цей процес, так і актуальну практику Органу оскарження, ДАСУ та суду.

Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на потрібне навчання, перейшовши на нього і в день проведення вебінару надійде посилання з доступом до нього.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого: консультацій, професійнійних статтей з аналітикою та рекомендаціями, актуальних прикладів документів, відеоуроків, онлайн-книг та корисних інструментів. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Після навчань на платформі будуть опубліковані їхні записи. Тож, навіть, якщо не вийде долучитись до онлайну, можна буде дізнатись про все, що було на зустрічах, майже одразу після них.

Останні новини