🕒 Графік навчань на поточний тиждень, 22 — 26 липня 2024 року

0
193

На цьому тижні відбудеться два онлайн-навчання.

23 липня, будемо на практичних прикладах вчитися розрізняти помилки, які ще можна виправити, які варто усунути та які кваліфікувати як технічні / механічні..

25 липня, аналізуватимемо що таке автомобільні дороги які існують їх види, визначатимемо, якими нормативно-правовими актами керуватися при закупівлях утримання, поточного та капітального ремонтів автомобільних робіт, особливості визначення предмета закупівлі та очікуваної вартості при закупівлях утримання, поточного та капітального ремонтів автомобільних доріг.

Реєстрація на навчання на тему "Право на помилку або як не боятися технічних / механічних хиб" та "Автомобільні дороги: утримання, поточний та капітальний ремонт" вже відкрита.

Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на навчання, перейшовши на нього і в день проведення вебінару надійде посилання з доступом до нього.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого: консультацій, професійнійних статтей з аналітикою та рекомендаціями, актуальних прикладів документів, відеоуроків, онлайн-книг та корисних інструментів. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Після навчання на платформі буде його запис. Тож, навіть, якщо не вийде долучитись до онлайну, можна буде дізнатись про все, що було на зустрічі, майже одразу після неї.

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard