⏰ О 14:00 почнеться зустріч щодо технічних помилок в закупівлях

0
137

Сьогодні, 23 липня, о 14:00 розпочнеться онлайн-зустріч на тему "Право на помилку або як не боятися технічних / механічних хиб". Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на навчання, перейшовши на нього і у відповідь надійде посилання, щоб долучитись до вебінару.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Коротко, про що говоритимемо: Помилки під час здійснення закупівель - це те з чим дуже не хочеться стикатися уповноваженій особі та те, за чим “полюють” контролюючі органи. Але ж ситуації бувають різні, а не помиляється тільки той, хто нічого не робить. Так, може виникнути ситуація в якій уповноважена особа допустила друкарську описку, яка потягла до некоректності відображення інформації в електронній системі закупівель або у рішеннях, які приймаються уповноваженою особою. А інколи помилка виникає через технічну реалізацію електронної системи або ж збої в роботі майданчика, що в сучасних реалій не є новиною. Тож, на навчанні будемо на практичних прикладах вчитися розрізняти помилки, які ще можна виправити, які варто усунути та які кваліфікувати як технічні / механічні.

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard