⏰ О 13:00 почнеться зустріч щодо закупівель харчування

0
185

Сьогодні, 18 липня, о 13:00 розпочнеться онлайн-зустріч на тему "Закупівля продуктів харчування: проводимо за новими правилами". Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на навчання, перейшовши на нього і у відповідь надійде посилання, щоб долучитись до вебінару.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Коротко, про що говоритимемо: Закупівельне законодавство постійно зазнає змін, такі зміни і відбулися щодо порядку проведення закупівель за таким предметом як продукти харчування. Так, законодавець виокремив чіткий порядок здійснення закупівель продуктів харчування. І, як часто трапляється, що норма уже діє, але виникають запитання технічного характеру та/або правильність розуміння норми від якої залежать подальші дії замовника. Тому, якщо у замовника виникають схожі питання чи ситуації, які потребують більш детального вивчення алгоритму дій замовника для закупівлі продуктів харчування, які б відповідали вимогам закупівельного законодавства, то на даному онлайн-навчанні будемо говорити саме про це. 

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard