⏰ О 12:00 почнеться зустріч щодо відміни відкритих торгів

0
80

Сьогодні, 4 вересня, об 12:00 розпочнеться онлайн-зустріч на тему " Особливості відміни відкритих торгів у 2024-му". Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на навчання, перейшовши на нього і у відповідь надійде посилання, щоб долучитись до вебінару.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Коротко, про що говоритимемо: Кожен закупівельник, який проводить відкриті торги у порядку визначеному Особливостями може опинитися в ситуації, коли необхідно відмінити відкриті торги. Але до такого етапу, який здається досить легким та не передбачає адміністративної відповідальності необхідно віднестися відповідально, оскільки учасники не в захваті від таких рішень замовника та можуть скористатися своїм правом оскаржити відміну відкритих торгів до АМКУ. Тож, на навчанні проаналізуємо всі підстави для відміни відкритих торгів, розглянемо особливості застосування кожної підстави для відміни відкритих торгів з практикою Органу оскарження й суду та алгоритм дій під час відміни відкритих торгів. 

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard