⏰ О 12:00 почнеться зустріч щодо формування проекту договору

0
45

Сьогодні, 16 жовтня, о 12:00 розпочнеться онлайн-зустріч на тему "Практикум щодо особливостей формування проєкту договору ". Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на навчання, перейшовши на нього і у відповідь надійде посилання, щоб долучитись до вебінару.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Коротко, про що говоритимемо: Будь-яка закупівля завершується укладенням договору, який буде далі регулювати відносини між замовником та постачальником товару / виконавцем робіт / надавачем послуг. Відповідно для успішного виконання такого договору замовник має якісно підготувати  його проєкт у, керуючись не тільки нормами Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закону) з урахуванням Особливостей, Цивільного та Господарського Кодексів України, а й іншим законодавством в залежності від специфіки предмета закупівлі.  В цьому онлайн-навчанні проаналізуємо особливості  формування проєкту договору та визначимо, що необхідно врахувати при його формуванні для ефективного та успішного виконання такого договору. 

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard