⏰ О 15:30 почнеться зустріч щодо закупівель медичних виробів

0
159

Сьогодні, 24 червня, о 15:30 розпочнеться онлайн-зустріч на тему "Особливості здійснення закупівель медичних виробів". Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на навчання, перейшовши на нього і у відповідь надійде посилання, щоб долучитись до вебінару.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Коротко, про що говоритимемо: Потреба у здійсненні закупівель виробів медичного призначення із постійним врахуванням періодичних змін у законодавстві не є чимось новим для багатьох замовників. Та все ж широкий спектр товарів, які приховує в собі термін «медичний виріб», змушує час від часу повторно заглиблюватись у дану тематику навіть найбільш досвідчених закупівельників. А тонка межа при здійсненні закупівель виробів медичного призначення у порівнянні з іншими товарами (в тому числі й за групами кодів ДК 021:2015 за Єдиним закупівельним словником: 33600000-6 Фармацевтична продукція, 33700000-7 Засоби особистої гігієни, тощо) у частині випадків ніяк не полегшує роботу уповноваженої особи. На даному навчанні у нас буде змога більш ретельно проаналізувати значення терміну «медичний виріб», зрозуміти яким шляхом та у яких випадках замовник має змогу придбати даний товар, не порушуючи вимог законодавства. Розглянемо що саме входить в категорію медичних товарів та як відрізнити їх від інших предметів закупівлі. Які вимоги доцільно встановлювати саме до цього предмета закупівлі, а також як придбати виріб медичного призначення після відміни минулої закупівлі або у випадку, якщо закупівля не відбулася. Не менш важливим аспектом є аналіз помилок, які допоможуть уповноваженим особам прийняти вірне рішення та уникнути порушень у аналогічних випадках.

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard