⏰ О 14:30 почнеться практикум щодо визначення предмету закупівлі

0
165

Сьогодні, 3 липня, о 14:30 розпочнеться онлайн-зустріч на тему "Практикум щодо визначення предмету закупівлі". Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на навчання, перейшовши на нього і у відповідь надійде посилання, щоб долучитись до вебінару.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Коротко, про що говоритимемо: Визначення предмета закупівлі є досить важливою роботою та ключовим моментом в плануванні закупівель в цілому. Лише замовник чітко розуміє специфіку того чи іншого предмету закупівлі, його призначення та подальше використання, тож  видається, що законодавець надає замовнику виключне право визначати предмет закупівлі. Разом з тим, на практиці замовник має безліч проблемних питань та не завжди враховує інші спеціальні нормативні або інші документи, які можуть надавати характеристики предмету закупівлі та які впливають на визначення предмета закупівлі та коду ЄЗС.  Крім того, контролюючі органи все частіше “розбирають” закупівлі, знаходячи на їх думку більш відповідний код Єдиного закупівельного словника для предмета закупівлі замовника.

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard