⏰ О 14:00 почнеться зустріч щодо технічних вимог

0
153

Сьогодні, 12 червня, о 14:00 розпочнеться онлайн-зустріч на тему "Порядок та рекомендації щодо формування технічних вимог". Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на навчання, перейшовши на нього і у відповідь надійде посилання, щоб долучитись до вебінару.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Коротко, про що говоритимемо: Формування технічного завдання, певно, найбільш складний етап у підготовці тендерної документації. Адже, замовник має у технічній специфікації викласти детальний опис конкретного предмета закупівлі та встановити вимоги, які б гарантували замовнику отримання якісного товару чи послуги. Тобто, технічні вимоги - та частина тендерної документація, яку не можна просто скопіювати із попередньої закупівлі або ж орієнтуватися на схожі закупівлі інших замовників. Але, можливо розробити загальний алгоритм дій замовника та виокремити ключові поради, чому і буде присвячене онлайн-навчання.

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard