⏰ О 12:00 почнеться зустріч щодо закупівель через електронний каталог

0
115

Сьогодні, 24 травня, о 12:00 розпочнеться онлайн-зустріч на тему "Закупівля через електронний каталог: порядок проведення та практичні рекомендації". Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на навчання, перейшовши на нього і у відповідь надійде посилання, щоб долучитись до вебінару.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Коротко, про що говоритимемо: Електронний каталог – це інструмент для здійснення закупівель товару, який працює за принципом онлайн-магазину. При цьому, існують окремі правила таких закупівель, а законодавець все більш наполегливо впроваджує каталог в закупівельний процес. Адже запит пропозицій постачальників вже не завжди є альтернативою відкритим торгам, в окремих випадках це обов'язковий спосіб здійснення закупівлі. У відеоуроці розглянемо проблемні моменти закупівлі через електронний каталог, надамо практичні поради щодо їх вирішення, а також алгоритми проведення запиту пропозицій постачальників у допорогових та надпорогових закупівлях.

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard