⏰ О 12:30 почнеться зустріч щодо закупівлі лікарських засобів

0
122

Сьогодні, 15 травня, о 12:30 розпочнеться онлайн-зустріч на тему "Особливості закупівель лікарських засобів у 2024 році". Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на навчання, перейшовши на нього і у відповідь надійде посилання, щоб долучитись до вебінару.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Коротко, про що говоритимемо: Дедалі частіше замовники у наш час стикаються із проблематикою та не типовістю здійснення закупівель лікарських засобів у порівнянні з придбанням інших товарів. За останній рік законодавство у сфері публічних закупівель доволі обмежило можливості певної визначеної категорії замовників щодо вільного вибору виду закупівлі, що одразу викликало доволі великий ажіотаж у пошуку відповідної інформації. Та й в принципі більшість змін, що вносяться до Особливостей та інших законодавчих актів не полегшують замовникам життя – залишається доволі багато аспектів в даному напрямку, котрі потребують більш ретельної уваги. Як відрізнити «лікарський засіб» від «медичного виробу», якщо дані товари відносяться до групи за кодом ДК 021:2015 - 33600000-6 – Фармацевтична продукція за Єдиним закупівельним словником? Як законодавчо правильно визначити очікувану вартість та назву предмета закупівлі? Коли поділ предмета закупівлі лікарських препаратів не буде порушенням та які специфічні вимоги варто прописати при здійсненні закупівлі фармацевтичної продукції? На які нюанси потрібно звернути увагу, в зв’язку із внесенням останніх змін до Особливостей, і як провести кожну з можливих видів закупівлі без порушень? Відповідь на ці та інші важливі питання пропонуємо розглянути на цьому онлайн-навчанні.

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard