⏰ О 12:00 почнеться зустріч щодо закупівель за грантові кошти

0
162

Сьогодні, 11 липня, о 12:00 розпочнеться онлайн-зустріч на тему "Грантові угоди та здійснення закупівель за грантові кошти". Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на навчання, перейшовши на нього і у відповідь надійде посилання, щоб долучитись до вебінару.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Коротко, про що говоритимемо: Питання співпраці з іноземними організаціями на міжнародному ринку завжди було і залишається доволі складною темою для замовників. Це стосується і тематики міжнародних грантових угод. Кожен з етапів такого роду взаємовідносин є по-своєму вагомим, адже: від формування проєкту грантової угоди будуть залежати умови, в рамках яких буде виконуватися дана угода; правомірне здійснення закупівлі за грантові кошти допоможуть створити базис для виконання даної угоди, що в свою чергу призведе до успішного завершення проєкту; сумлінне виконання усіх вимог, передбачених грантовою угодою та проєктом в цілому, дозволить зарекомендувати себе, як чудового реципієнта та створить сприятливі умови для потенційної повторної співпраці на міжнародному ринку. І звісно ж у зв’язку з останніми змінами до пункту 13 Особливостей, доцільність повернення уваги закупівельників до тематики здійснення закупівель за грантові кошти значно підвищилась.

Останні новини

Публічна офертаПолітика конфіденційностіДля авторівКонтакти

© 2024 TNDR. Освітня платформа у сфері публічних (державних) закупівель. ТНДР.

Visa & Mastercard