⏰ О 13:30 почнеться зустріч щодо локалізації у публічних закупівлях

0
66

Сьогодні, 25 квітня, о 13:30 розпочнеться онлайн-зустріч на тему "Локалізація у публічних закупівлях в 2024 році з урахуванням останніх змін". Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на навчання, перейшовши на нього і у відповідь надійде посилання, щоб долучитись до вебінару.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Коротко, про що говоритимемо: Локалізація в публічних закупівлях була запроваджена з метою розвитку вітчизняного виробника. За таких умов замовник може здійснити закупівлю окремих товарів у разі забезпечення необхідного рівня локалізації виробництва. Але законодавчі вимоги до підтвердження ступеня локалізації доволі не прості тож на практиці замовник стикається із рядом питань: чи у всіх закупівлях необхідно застосовувати ступінь локалізації, як правильно сформулювання вимогу до учасника та як його надалі перевірити, яка відповідальність у разі закупівлі товару без підтвердження ступеню локалізації. Ці та інші цікаві ситуації будемо досліджувати  на онлайн-навчанні.

Останні новини