🕒 Графік навчань на поточний тиждень, 22 -26 квітня 2024 року

0
124

На цьому тижні, 25 квітня, розбиратимемо законодавчі вимоги до підтвердження ступеня локалізації. Шукатимемо відповіді на питання, з якими закупівельники стикаються на практиці: чи у всіх закупівлях необхідно застосовувати ступінь локалізації, як правильно сформулювати вимогу до учасника та як його надалі перевірити, яка відповідальність у разі закупівлі товару без підтвердження ступеню локалізації. Реєстрація на навчання на тему "Локалізація у публічних закупівлях в 2024 році з урахуванням останніх змін" вже відкрита.

Для передплатників участь безкоштовна, потрібно лише записатись на навчання, перейшовши на нього і в день проведення вебінару надійде посилання з доступом до нього.

До речі, передплатники отримують безкоштовний доступ до всіх онлайн-навчань, що публікуються на платформі і до багато чого іншого: консультацій, професійнійних статтей з аналітикою та рекомендаціями, актуальних прикладів документів, відеоуроків, онлайн-книг та корисних інструментів. Дізнатись більше деталей та оформити підписку можна тут.

Після навчання на платформі буде його запис. Тож, навіть, якщо не вийде долучитись до онлайну, можна буде дізнатись про все, що було на зустрічі, майже одразу після неї.

Останні новини